$type=grid$meta=0$readmore=0$snippet=0$count=4$show=home

FAQ


Hoe kan ik mijn viervoeter inschrijven?
Bij een eerste inschrijving kan u op onze website klikken "nog geen account". Daar kan u uw gegevens en deze van uw viervoeter(s) ingeven. Nadien kan u de juiste data doorgeven.
U kan ten alle tijde uw reservaties inkijken na het inloggen met uw email adres en uw paswoord.

Hoe verloopt het binnenbrengen van uw huisdier?
Bij het binnenbrengen controleren we eerst de inentingen van uw huisdier, vervolgens checken we de datum en het tijdstip van afhalen. Bijzonderheden kunnen dan ook gemeld worden. Dan nemen wij uw huisdier mee naar zijn verblijf.

Kan de hond/kat gewassen worden tijdens zijn verblijf?
Uw hond kan gewassen worden tijdens zijn verblijf. U kan dit via het reservatie formulier aanvragen. Let wel enkel getoiletteerde honden (zonder klitten) en kortharige honden kunnen gewassen worden.
Katten wassen we niet.

Zit mijn hond alleen in een verblijf?
Honden van een zelfde eigenaar mogen samen in 1 verblijf anderen worden niet samen geplaatst (slapen en eten doen ze alleen als ze alleen zijn gekomen). Wij beschikken over meerdere speelweiden waar de honden overdag naar hartenlust kunnen spelen en rennen.  Dit kan zowel individueel als in groep.

Zit mijn kat samen met anderen in een verblijf?
Wij bieden groepsverblijven aan waarin zij zowel binnen als buiten kunnen leven (volière systeem). Er zijn ook aparte ruimten voorzien waarin katten kunnen apart gezet worden. Meestal zetten wij katten even apart (bij hun eerste bezoek) om zeker te zijn dat ze goed eten. Nadien kunnen ze in groep verblijven. Er wordt dan voldoende droogvoeding geplaatst zodat elke kat naar hartenlust kan eten.

Gaat mijn kat niet vechten met andere katten?
Katten kunnen hier samenleven omdat zij hun territorium niet moeten verdedigen zoals thuis.

Als mijn viervoeter ziek wordt, wat doet u dan?
Bij ziekte wordt de dierenarts verbonden aan het pension gecontacteerd. Deze kan, indien hij dit nodig acht, uw eigen dierenarts contacteren voor info of overleg. De kosten van de dierenarts consultatie zijn voor uw rekening. In overleg met onze dierenarts wordt u als eigenaar al dan niet verwittigd.

Mijn hond/kat heeft medicatie nodig, is dit een probleem?
Uiteraard kunt u medicatie gewoon meebrengen voor uw viervoeter. We zullen dit volgens uw aanwijzingen dan geven en u betaalt hiervoor een kleine vergoeding. Dit geldt ook voor oordruppels, oogdruppels e.d. Het is natuurlijk wel belangrijk dat het voor ons mogelijk is om de nodige medicatie toe te dienen.
We hebben de medicatie het liefst in de originele verpakking, met de duidelijke vermeldingen van hoeveelheid en tijdstip van inname, samen met een medisch attest.

Mag mijn hond / kat een eigen mand of dekentje meebrengen?
Natuurlijk mag u persoonlijke spulletjes van uw huisdier meebrengen. Manden hebben wij ruim ter beschikking. U mag wel altijd iets meebrengen om er in te leggen, een deken of een kussen. Speeltjes kunnen ook meegebracht worden.
Het vaccinatieboekje is verplicht, dit blijft bij ons tijdens het verblijf van uw viervoeter.

Welke voeding geven jullie aan de honden?
Droogvoeding van Canex is in de prijs inbegrepen, u kan ook altijd uw eigen voeding meebrengen. 
Speciale voeding dient u altijd mee te brengen.

Welke voeding geven jullie aan de katten?
Droogvoeding van Royal Canin is in de prijs inbegrepen, u kan ook altijd uw eigen voeding meebrengen.
Speciale voeding of natvoeding dient u altijd mee te brengen.

Krijgt mijn hond/kat korting als we eigen voeding meebrengen?
De prijs blijft hetzelfde, ook als u uw eigen voeding meebrengt.

Kan ik het hotel eens bezoeken?
U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen. Mailt u dan even van tevoren, zodat er iemand tijd voor u kan vrijmaken.
Bezoeken enkel buiten de schoolvakanties, omdat het voor ons tijdens de schoolvakanties druk is en wij de tijd willen vrij houden voor onze hotelgasten.

Welke inentingen zijn verplicht voor mijn hond?
Om uw viervoeter te laten genieten van een gezond en zorgeloos verblijf in ons hotel, dient uw hond verplicht gevaccineerd te zijn tegen volgende ziekten, en dit minimum 14 dagen voor zijn verblijf en niet langer dan 1 jaar geleden, nl: 

hondenziekte (ziekte van Carré) 
parvovirose (de zogenaamde kattenziekte) 
hepatitis contagiosa canis 
bordetellose 
kennelhoest (influenza)

Ook uw huisdier ontwormen en ontvlooien voor het binnenbrengen.
Bij twijfel, vraag raad aan uw dierenarts

Welke inentingen zijn verplicht voor mijn kat?
Om uw viervoeter te laten genieten van een gezond en zorgeloos verblijf in ons hotel, dient uw kat verplicht gevaccineerd te zijn tegen volgende ziekten, en dit minimum 14 dagen voor haar verblijf en niet langer dan 1 jaar geleden, nl: 
panleucopenie (typhus) 
rhinotracheitis (coryza) 
leucose

Ook uw huisdier ontwormen en ontvlooien voor het binnenbrengen.
Bij twijfel, vraag raad aan uw dierenarts

Wat zijn de openingsuren?
Deze kan u terugvinden onder rubriek "openingsuren".

Waarom hanteert u openingstijden?
Voor ons zijn uw viervoeters "onze gasten" en wij willen voldoende tijd hebben om hun de nodige verzorging en aandacht te geven.
Veel mensen vragen "eens" een uitzondering. Hier kunnen wij spijtig genoeg niet op in gaan want als we dit voor u doen, moeten we dit ook doen voor onze andere klanten en hebben onze openingsuren nog weinig nut.

Hoe zit het met de betaling?
Bij inschrijving vragen wij 40% van het totaalbedrag. Het saldo dient u te betalen 20 dagen voor aanvang verblijf.  Na betaling van het voorschot staat uw reservatie genoteerd. De betaling kan u uitvoeren via onze website (bancontact) bij het inschrijven. Let wel betaalde voorschotten worden niet terug betaald. Neem hiervoor contact op met uw verzekeringsmakelaar.

Hoe zit het met de betaling als ik mijn huisdier eerder kom ophalen of later kom binnenbrengen dan de afgesproken periode?
Alle gereserveerde dagen worden in rekening gebracht.

Kan mijn pup ook bij u terecht?
Uw pup krijgt net als andere de dieren individuele aandacht. Een verblijf in ons pension kan juist een positieve draai geven aan de socialisering van uw pup. Uw pup krijgt immers persoonlijke aandacht en leert omgaan met andere honden. Bovendien leert hij zich van jongs af aan thuis te voelen in het pension.

Mijn hond is loops, kan zij toch komen?
Ja, natuurlijk mag uw hond komen. Geef het wel even aan zodra u haar brengt.

Ik wil meerdere honden/katten bij u onder brengen, krijg ik korting?
Wij geven korting voor huisdieren van dezelfde eigenaar die in hetzelfde verblijf kunnen logeren. De juiste tarieven kan u terugvinden op onze website


$type=one$show=aardbeien.html$m=0$p=1$l=1

$type=two$show=nieuws.html$m=0$p=1$l=1

$type=list$show=faq.html$m=0$p=1$l=1

$type=three$show=/p/hondenhotel.html$m=0$p=1$l=1

$type=three$show=kattenhotel.html$m=0$p=1$l=1

In de kijker_$type=sticky$show=post$count=4$cate=1$icon=1$m=0

In de kijker_$type=sticky$show=faq.html$count=4$cate=1$icon=1$m=0

In de kijker_$type=sticky$show=openingsuren.html$count=4$cate=1$icon=1$m=0

In de kijker_$type=sticky$show=nieuws.html$count=4$cate=1$icon=1$m=0

$show=home

Naam

aardbeien,1,faq,1,hondenhotel,5,in de kijker,13,kattenhotel,4,nieuws,28,nieuwsbrief,2,
ltr
static_page
Hof Ter Linden | Katten-en Hondenhotel: FAQ
FAQ
Hof Ter Linden | Katten-en Hondenhotel
https://www.hofterlinden.com/p/faq.html
https://www.hofterlinden.com/
https://www.hofterlinden.com/
https://www.hofterlinden.com/p/faq.html
true
2894918837249710112
UTF-8
Alles updates Geen zoekresultaten ONTDEK ALLES Lees meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA's UPDATES Bekijk alles AANVERWANTE UPDATES RUBRIEK ARCHIEF ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten gevonden Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy